Personvernerklæring

 

Hvem vi er

Stiftelsen Gullruten er en stiftelse som ble opprettet i 1998 av Norske Film- og TV-produsenters forening, nåværende Virke Produsentforeningen.

 

Gullruten er en årlig utmerkelse av den norske TV-bransjen, og er delt inn i to prisutdelinger. Gullruten deles ut i Bergen, og Gullrutens Fagpris deles ut i Oslo.

 

Se mer av på vår nettside: gullruten.no

 

Informasjonskapsler

Ved bruk av nettstedet logges nettlesertype, tidspunkt, IP-adresse og eventuell lenke du kom inn til tjenesten fra. Dette logges for å kunne lage statistikk over bruken av nettsidene.

 

Gullruten bruker informasjonskapsler på nettstedet for å forbedre din brukeropplevelse. Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted lagrer på brukerens datamaskin.

 

Gullruten bruker analyseverktøyene Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Disse aktørene bruker informasjonskapsler og mottar kun generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

 

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.