29. april 2024

Disse fire kan bli «Årets deltaker».

 

De fire nominerte tar ikke med seg stemmene fra første runde, og stiller derfor med 0 stemmer når det skal avgjøres hvem som stikker av med statuetten.

 

Den andre stemmerunden varer frem til torsdag 2. mai klokken 11:00.

Familien Maurstad fra «Sofa»

Familien Maurstad er blitt kjent gjennom programmet «Sofa» på TV 2 gjennom tre sesonger, der de har sett på og kommentert ulike TV-programmer fra sofaen hjemme hos mamma Mari.

Den sjarmerende kvartetten med sønnene Aslak, Stinius og Scott bryter gjerne ut i sang eller havner i absurde og morsomme diskusjoner. I et hjem fylt av bunader og mange rariteter har de fire truffet seerne med sin varme og sin gøye familiedynamikk. De har blitt allemannseie og hyppige deltakere i andre realityserier.

Ragnar Kivle fra «Demenskoret»

Med sin åpenhet, livsglede og evne til å dele av hele sitt følelsesregister, har korist Ragnar Kivle inspirert og rørt seerne gjennom sesong 2 av «Demenskoret».

Sammen med kong Harald åpnet latterdøren seg bredt da Ragnar delte sin historie om den gangen han følte seg «helt konge» på Gardermoen. Ragnar lever med en alvorlig diagnose, alzheimer, og er en mann som virkelig berører og minner oss alle om viktigheten av å «always look at the bright side of life», som er hans favorittuttrykk.

Anette Hoff fra «Spillet»

Anette Hoff tar steget ut av komfortsonen, og går bokstavelig talt rett i kjelleren.

Gjennom hennes oppriktighet og tapperhet blir Anette en hjertevarmende og inspirerende spiller, som minner oss om at alder aldri skal være en hindring for å utforske nye sider ved seg selv og livet.

Linnéa Myhre og Emil Gukild fra «71 Grader Nord – Team»

Linnéa skulle aldri være med på «71 grader nord», men for Emil var det hans største drøm. Uansett endte de opp som et av parene i sesong 3 av «71 grader nord – Team».

Her fikk vi se det nygifte paret konkurrere mot og vinne over storfavorittene Sondre Sundby og Martin Johnsrud Sundby i finalen. Linnéa og Emil byr på seg selv på godt og vondt. De tør å vise seg svake for hverandre og alle som ser på og utfyller hverandre på en flott måte.