Her er de nominerte

Publikumsprisen 2016

29. april 2016

Avstemmingen er avsluttet. Takk for alle stemmer!

Vinneren avsløres i kveld på TV 2 klokken 22.15

Petter Nyquist  (TV 2)

Petter Nyquist

Petter Nyquist, kjent for de fleste som Petter Uteligger, småbarnsfaren og polfareren som i 52 døgn levde på gata i Oslo blant rusmisbrukere. Historiene og møtene treffer rett i hjertet. Petter tar TV-seerne med inn i en verden ukjent for de fleste. Han setter dagsorden og gjør det med varme og stor respekt for menneskene han møter – og etablerer vennskap som lever videre når kameraene slås av.

Solveig Kloppen  (TV 2)

Programleder og vertinne

Solveig har lenge vært en av TV 2 s mest populære programledere og det er ikke uten grunn. Solveig byr på seg selv, er engasjert og full av følelser. Med latter, tårer, klemmer og heiarop har hun ledet flere sesonger av Norske Talenter. Det siste året har hun også åpnet hjemmet sitt for TV-seerne og invitert kjendiser til En kveld hos Kloppen.

Noora (Josefine Pettersen) NRK 

Noora

Karakterene fra NRK-serien SKAM er så levende at alle føler de kjenner dem og alle kjenner seg igjen i dem. Gjennom vinteren er det Noora med de knallrøde leppene som har vært hovedperson og den selvstendige feministen er blitt et forbilde for mange unge jenter.

Triana Iglesias (TV3)

Triana

Gjennom 8 sesonger og nærmere 400 program har Triana, med åpne armer, ønsket oss velkommen til Paradise hotel. Programmet alle mener noe om, også de som ikke vil innrømme at de ser på. Glamorøse Triana kler programlederrollen og spiller godt med deltagerne. Jentene vil være henne, guttene vil ha henne.