Mandag 1. februar kl. 10.00 åpner påmelding til Gullruten og Gullrutens Fagpris 2016. På denne siden finnes all nødvendig informasjon for å kunne melde på bidrag.

Praktisk info om påmelding

31. januar 2016

Påmeldingsskjema Gullruten    

Kategorier Gullruten 

Reglement 

                             

Påmeldingsskjema Gullrutens Fagpris 

Kategorier Fagprisen

Reglement

 

17276585100_291cb0a0a4_z

 

Svar på ofte stilte spørsmål:

Q: Hvor mange bidrag kan jeg melde på?

A: Til Gullruten er det ingen begrensinger for antall påmeldinger, men hvert program kan kun meldes på i én kategori, i tillegg til eventuelt Beste nye programserie. Det kan kun meldes på tre skuespillere fra samme serie i hver skuespiller-kategori. Programledere kan kun meldes på av TV-kanaler.

I Fagpris-kategoriene kan hvert produksjonsselskap kun melde på èn fagperson hver per kategori. Kanaler kan melde på to. Unntaket er TV-drama, der er det ingen begrensninger.

Q: Er det bare enkeltpersoner som kan meldes på til Fagprisen?

A: I kategoriene hvor det er et team med fagpersoner som har jobbet tett/gjort samme jobb (for eksempel Foto flerekamera) kan hele teamet meldes på samlet. Vi oppfordrer likevel til at velges ut en eller to personer som representerer teamet, og som eventuelt kan i mot prisen på vegne at teamet.

Q: Hvorfor er påmeldingsfristen før sendefristen? Hva gjør vi med program som har sendestart mellom 19. februar og 15. mars?

A: Påmeldingsfristen er såpass tidlig for at juryene skal ha god nok tid til å gjøre en grundig jobb før offentliggjøringen av de nominerte i april. Det er mulig å laste opp i bidrag også etter denne dato for program med senere sendestart, avtal direkte med prosjektleder dersom det er aktuelt.

Q: Hvem betaler påmeldingsgebyr?

A: Alle produksjonsselskap må betale påmeldingsgebyr per påmelding de gjør. For TV-kanalene er dette gebyret allerede betalt. Medlemmer av Virke Produsentforeningen betaler et lavere gebyr enn ikke-medlemmer. Gebyret er for påmelding av ett program i én kategori. Dersom samme program meldes på i flere kategorier betales flere gebyr.

Q: Jeg har sendt inn påmeldingsskjema, men har ikke fått kvittering med påmeldings-ID. Hva gjør jeg?

A: Ta kontakt med prosjektleder, så finner vi ut hva som har skjedd og finner riktig påmeldings-ID.

Q: Hvor laster jeg opp bidrag når jeg har sendt inn skjemaet?

A: Opplasting av bidrag skjer på egen ftp-server. Informasjon med brukernavn og passord til den siden sendes ut til kanaler og produksjonsselskap når påmeldingen er åpen. Har dere ikke mottatt dette innen 5. februar, ta kontakt med prosjektleder.

Q: Når får vi vite om vi er nominert?

A: De nominerte til både Gullruten og Fagprisen offentliggjøres i starten av april.

Q: Når er prisutdelingene?

A: Gullruten arrangeres i Grieghallen i Bergen fredag 13. mai. Fagprisene deles ut på Chateau Nuef onsdag 27. april, med påfølgende etterfest i Betong.

Q: Når og hvor kan jeg kjøpe billetter?

A: Billettene til Gullruten i Greighallen legges ut for salg kort tid etter presselanseringen i starten av april. Billettsystemet driftes av produksjonsselskapet Monster. Ønsker du å få beskjed når salget starter kan du sende en mail merket «Påminnelse om billettsalg» til gullruten@monstermail.no

Informasjon om billetter til Fagprisen kommer senere.

 

Håper du nå har fått svar på alt du lurer på. Sitter du fortsatt med ubesvarte spørsmål kan du ta kontakt med prosjektleder på mail tina@gullruten.no eller telefon 911 48 518