ALT DU TRENGER Å VITE

GULLRUTEN 2018

9. april 2018

GULLRUTEN 2018

LØRDAG 5. MAI 2018 I GRIEGHALLEN BERGEN

Stiftelsen Gullruten, Monster og Playroom inviterer til årets store festkveld for TV-bransjen!

 

Gullruten 2018 arrangeres lørdag 5. mai i Grieghallen Bergen. Som i fjor er det A Nice Company med selskapene Monster og Playroom som arrangerer show og fest, i samarbeid med TV 2 og Stiftelsen Gullruten.

Produsent for TV-sendingen er Brita Karlsen. Programleder er Sigrid Bonde Tusvik. Programmet sendes på TV 2 samme kveld.

Det skal i år deles ut priser i 21 kategorier. De nominerte i alle kategorier finner du her: http://gullruten.no/gullruten/gullruten-2018#vinnere-nominerte

Direkte etter utdelingen inviterer vi i samarbeid med Entra til storsalgen fest i Media City Bergen.

 

REISE & OPPHOLD

De nominerte til Gullruten 2018 bor på Hotell Scandic Ørnen.

Alle nominerte har fått  tilsendt alt av praktisk informasjon vedrørende reise, opphold og billettbestilling, med frister for når dette må gjøres.

Har du spørsmål, kontakt tina@gullruten.no

BILLETTER

Billetter til show og fest må kjøpes på forhånd. Alle nominerte har fått tilsendt egen info om kjøp av billetter. Resterende gjester kan kjøpe billetter på denne siden:  http://secure.payments.no/gullruten2018/

Alle billetter må hentes på Hotell Scandic Ørnen lørdag 5. mai mellom klokken 12.00 og 14.30 av den som står som kontaktperson ved bestilling.

 

GULLRUTEN BEAUTY LOUNGE – TIME TO SHINE!

På Scandic Ørnen vil du finne Gullrutens Beauty Lounge. DJ´en setter feststemningen det blir enkel servering, kom innom og la våre samarbeidspartnere gjøre deg klar til fest!

Tilbudet er gratis og åpent for alle i tidsrommet 10.00 – 16.00

For forhåndsbooking av tid, send mail til beauty@monstermail.no

 

MOTTAGELSE PÅ RØD LØPER

Nominerte og gjester inviteres til mottagelse i spissen på Grieghallen fra klokken 17.30. Individuelle presseavtaler må gjøres i forkant via presseansvarlig i TV 2, Anne Martha Leidland: annemartha.leidland@tv2.no

 

GULLRUTEN 2018

Vi skal i år dele ut priser i 21 kategorier, i tillegg blir det musikalske innsalg og høydepunkter fra det siste TV-året.  Showet ledes av Sigrid Bonde Tusvik.

Nominerte og publikum må være på plass i salen senest klokken 19.15 Showstart presis 19.30  Showet varer i ca. to timer og det blir ingen pauser underveis.

 

GULLRUTENS OFFISIELLE ETTERFEST

Årets aller beste fest! Og hva er vel bedre enn å samles i byens nye og moderne mediehus?

Entra inviterer til storslagen fest i Media City Bergen, i Lars Hilles gate 30, og festarrangørene i Playroom sørger for stort dansegulv og kald champagne.

Som tidligere år er det mulighet for å reservere bord og egne VIP-lounger, med forhåndsbestilling av drikkevarer og mat. Kontakt Stian Solbakken Gjesdahl for mer informasjon: stian@playroom.no

NB! Festen har 20 års aldersgrense!

 

PROGRAM LØRDAG 5. MAI

10.00 – 16.00 Åpen Beauty lounge på Hotell Scandic Ørnen

12.00 – 14.30 Billetter til kveldens show og fest må hentes på Hotell Scandic Ørnen

14.45 – 15.00 Oppmøte for prisutdelere i Grieghallen for generalprøve

17.30 Mottagelse på rød løper og vorspiel i Spissen

19.15 Nominerte og publikum må være på plass i salen

19.30 GULLRUTEN 2018

Festen på Media City Bergen starter direkte etter at showet i Grieghallen er ferdig. Alle gjester må ha kjøpt billett til festen på forhånd, dette gjelder også de ansatte i MCB. Adgangskort er ikke gyldig denne kvelden. Dere som skal på jobb denne kvelden må benytte alternativ inngang, info om dette vil sendes ut av arbeidsgiver.

 

GULLRUTENS FAGPRIS

Fagprisene deles ut på Chateau Nuef i Oslo onsdag 25. april.

De nominerte til Gullrutens Fagpris finner du HER!